19 Nisan 2007 Perşembe

damladan kiviye uyduruk mesajlar...

üstüme gelme evden kaçmışım zaten..
23.ekim.06
ben bugün minibüs şoförü oldum!
05.kasım.06
bi kış defteri edinmemiz lazım dostum.yazmamız,kusmamız lazım.bi de şöyle içten bi gülümsemek istiyorum.böyle bi gülümseyiş süresi mutluluk istiyorum..sadece en minik gülümseyişimi armağanlamak istiyorum.en miniğini,sanki günahsızmışcasına..ben ne istiyorum biliyo musun?uçurtma uçurmak istiyorum.belki bi kaç ben daha uçururum da hafiflerim umuduyla.ah dostum ah..bi kış var önümüzde,ve bi defterimiz yok.çok ayıp çok!
07.kasım.06
peşimi bırakmıyolar,boğuluyorum.bi mekan kur bana.orda rahat uyuyayım biraz.
19.kasım.06
durmadan kendimi-kendim-kovalatıp hayatı yakalatmaya -kendime-çalışmak,boşuna mı gözyaşı mı,yine biraz fazla ağladım,annem de kızdı bana.
29.kasım.06
gelirken kuruyemişçiden tuzlu mısır,üstü kıtır olan tuzlu fıstık alır mısın?
09.aralık.06
o kadar çok çaldım ki,çalkalandım sonunda:çalkantımdan çaldım kendimi sonra..bir balina vurdu kıyıya başında yün şapka..girdim ağzından baktım içeri binlerce çalıntı damla!ah be balina hangi ara çalınmış kendimden bunca..bi de içine yerleştirmişim bir bir,galiba uykunda..
27.aralık.06
hayalin hayalini kurdum,daha da hayal olsun diye..baktım hayalsizlikmiş karşımda duran,hemen kaçtım uzaklaştım oradan.
02.şubat.07
beklentilerimi karşılamıyosun alev.bu boğuntuda manavın önüne kusmaktan başka yapabileceğim bişey yok!
27.mart.07
ortaköye gel..
20.03.07
baya bi sarhoşum.dinle hemen:aslında kimse kafasındaki hayallerle kimseyi bir yere götüremez kardeşim selim.bu sözü turgut özben sen söyler e ben de dinler.bi intihar başladı bünyemde yavaş yavaş yayılan.hayırlısı..
ya hayır şapkam var kafamda.ve bu şapka çok güzel.
tamam ama üzgünüm
insanlar dans ediyor seni seviyorum kendimi de.ama seni daha çok kuzum ablacım.
ya of!
18.mart.07
alev ara beni nolur evden cepten biyerden hemen.bunaldım.

ses tellerim iltihaplıymışkendimi bi kedi gibi çaresiz hissediyorum.
12.nisan.07
uyuyorum.
02.nisan.07
o boş mesaj sana girsin!
27.mart.07
alev çağınlara paşalara cevap at ya..
23.mart.07
uykumu kaçıran bişeyler var ama çözemedm ne?
mart.07
nerdesin süslü börülcem.
kara böcüğüm benim
kayısı hoşafım benim!
fındıklı ve sütlü bi tatlı gibisin
mart.07
cemrelerim hakkında çok pis söylemlerde bulunmuşsuın,unuttum sanma terbiyesiz şey
şubat.07
alev lensimi unutmuşum sen al yanında taşı hep nası olsa bigün görüşcez unutma sakın bi de bilgisayarda cdm var ya lenssiz napçam off.
02.şubat.07
alev size gelcem saçımı yıkıcam uyucam uyar dimi öptüm.
05.şubat.07
olur olur.kırmızı karanlığa gömülür.damla mumları yakar.ritmsiz sesler eşlik eder kırmızısızlığa.duvarsızlık aklınıza gelir.gözyaşı tuğlaya dönüür tuğlalar duvarınıza..duvarınızı boyarken öpüşmek olur,yağmur olur,yarın olur,öyle olur,böyle olur..alev huzur bulur..olur,hayal meyal hayat olur,her şey olur..
şubat.07
kelime oyunumu beğenmedin ha beyinsiz.ama.kelimelerle derdi olan,ancak bu kadarını yapabiliyosa.zayen anlatamıyorsa.arada bööle ortaya üç beş bişey bişey yazıyorsa,elinden ancak bu geliyorsa?müzik bittiğinde,hiç dökemediği atamadığı kurtulamadığı,o apacı sopsoyut hislerini,acıyı acıyı,daha da acıyı,anca işte o üçbeş kelimeyle aktarabiliyosa oynuyorsa..,istemeyerk de olsa,bu kadar işte,anca bu kadarsa..bu kadarım..keşke artık yazma yazamıyosun deseydin keşke çok kötü deseydin..keşke oynamışsın ama olmamış deseydin..hep oynadılar. oynasam ne çıkar.artık.yazmayacağım..hiçbişey.bir cümle bir kelime iyigeceler..
şubat.07
ya gerçekten gerizekalısın!
ocak.07
neden beni hiç sevmiyosun.
01.ocak.07
mesaj atmamanı kontorunun olmamasına bağlayarak seni kınıyorum.
aralık.06
hee anladım uyumadın konuşamazsın bi buhranlık sezdim bu gece ben bizde.
29.kasım.07
senin 5 dakka anlayışına sıçıyım..
10.kasım.07

2 yorum:

gökHAN dedi ki...

pek bir çatlaksınız kuzum. azıcık da edebî olunca ortaya çoban salata lezzetinde bir kokteyl çıkmış. bazı bölümlerini amuda kalkarak falan okudum ya da monitörü amuda kaldırdım. o şekilde bir şeyler şekillenir gibi oldu. ikiniz de birbirinizden çatlaksınız...ama ellerinize sağlık. dedim ya çoban salata...:)

gökHAN dedi ki...

pek bir çatlaksınız kuzum. azıcık da edebî olunca ortaya çoban salata lezzetinde bir kokteyl çıkmış. bazı bölümlerini amuda kalkarak falan okudum ya da monitörü amuda kaldırdım. o şekilde bir şeyler şekillenir gibi oldu. ikiniz de birbirinizden çatlaksınız...ama ellerinize sağlık. dedim ya çoban salata...:)